Recuperare parola YahooRecuperare parola Yahoo

Azi am aflat ca va puteti recupera parola de la contul de Yahoo cu ajutorul telefonului. Multi dintre cei care si-au facut un cont pe Yahoo au completat raspunsurile la intrebarile de securitate doar ca sa indeplineasca o formalitate si nu le-au retinut si nici nu le-au notat undeva.

Pana acum daca uitai parola trebuia sa raspunzi la acele intrebari corect si ti se permitea sa iti resetezi parola. Acum am vazut ca daca ai setat in profilul tau numarul de telefon, cei de la Yahoo iti trimit un cod de verificare cu printr-un SMS, cod care introdus pe site iti permite sa resetezi parola. Totul se desfasoara rapid, aproape instantaneu si fara niciun fel de alte complicatii.

Asa ca mergeti si completati-va profilurile de Yahoo cu numerele de telefon, in cazul in care deja nu ati facut-o, pentru ca nu se stie niciodata cum va apuca amnezia.

Sa auzim doar de bine!

5 thoughts on “Recuperare parola Yahoo, cu ajutorul telefonului!”
  1. sault am si eu o problema la yahoomail am uitat parola si nu mai stiu raspunsurile la intrebari iar nr de telefon nu am pus cum imi pot recupare si eu parola va rog ma poate ajuta si pe mine cineva ? am multe pe mail salvate si nu le pot recupera

    1. Daca ai uitat raspunsurile la intrebarile de securitate, iti poti recupera contul cu ajutorul numarului de telefon, daca ti l-ai setat. Altfel nu cred ca se poate.

    1. Poti face asta doar daca ai atasat contului de email numarul tau de telefon. Daca ai facut treaba asta, e de ajuns sa urmezi pasi descrisi in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *