Router wireless- cum il alegi

Alege un router wireless potrivit nevoilor tale!

Pentru cei care și-au facut update la vechile abonamente de internet și au in dotare un router wireless, e bine de știut că pentru a beneficia la maximum de serviciile acestui abonament au nevoie de un router wireless care să se plieze pe caracteristicile noilor abonamente.

Spun asta pentru că zilele trecute am auzit pe cineva că se plangea că deși a trecut la un abonament de internet superior, nu i se pare că are o viteză la internet mai mare față de ce avea înainte. Dacă folosiți acasă un router, verificați care e viteza maximă pe care acesta o suportă. In cazul în care trebuie să îl schimbați și înainte de a vă cumpăra un router wireless ieftin ar fi bine să vă gândiți. pentru ca in ziua de azi aceste device au devenit foarte complexe si pot fi considerate mici calculatoare. Ele au procesoare, memorie proprie și firmware, iar viteza cu care un router wireless lucrează depinde in mare masură și de aceste lucruri.

Alege un router wireless bun, nu unul ieftin!

Acum nu spun că un router wireless ieftin nu își va face treaba, însă dacă doriți să aveti un semnal de calitate și mai ales dacă acest semnal va fi folosit de mai multe dispozitive, atunci ar fi bine sa aruncați mai întâi o privire asupra specificațiilor routerului wireless și mai apoi asupra prețului.

[quick_offer]

Puteți alege din multitudinea de modele aflate pe piață, routere wireless ce va ofera rate de transfer de până la 1000 mbps, configurare USB care vă permite sa adaugați in rețea o imprimantă ce nu are conexiune ethernet sau wireless sau chiar optiuni ce vă permit sa configurați reteaua wireless cu diferite nume si parole. Nu toate aceste opțiuni vă sunt necesare, de aceea insist sa cititți cu atentie specificațiile înainte de a vă decide asupra unui router wireless.

Să auzim doar de bine!

[wpsm_comparison_table id=”2″ class=”center-table-align”]

One thought on “Router wireless – cum il alegi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *