Cum ascunzi programele din Start Meniu in Windows 10

(Actualizare: 28 octombrie 2016)

Start Meniu in Windows 10

Odata cu lansarea lui Windows 10 s-a revenit la Start Meniu asa cum eram obisnuiti pana la Windows 8, cand s-a incercat eliminarea acestuia. Cei de la Microsoft au fost nevoiti insa sa tina cont de feedback-ul utilizatorilor care si-au cerut inapoi Start Meniu-ul, asa ca in Windows 10 s-a ajuns la un compromis rezonabil si a aparut noul Start Meniu asa cum il regasim in forma actuala.

Cu toate acestea exista utilizatori care au simtit nevoia de a customiza noul meniu de start, in acest sens ei dorind sa il faca mai slim, mai usor de parcurs. In aceasta ideea a aparut nevoia de a elimina lista cu programele instalate. Din nou Microsoft a tinut cont de parerea utilizatorilor si odata cu Windows 10 Insider Build 14942 este disponibila eliminarea programelor din Start Meniu.

Pentru aceasta va trebui sa mergeti alegeti din Setings optiunea Personalization iar aici dati click pe meniul Start. Veti gasi aici optiunea Hide app list in Start Menu pe care trebuie sa o bifati daca doresti sa nu iti mai apara lista cu programe atunci cand accesezi meniul de start.

start meniu

Cei care beneficiaza de noul update, vor observa ca pe langa aceasta noua optiune vor putea comuta intre doua moduri de vizualizare a meniului de start cu ajutorul a doua butoane aflate in partea stanga sus a Start Meniu-ului. In continuare aveti optiunea de micsora sau mari latimea Start Meniu-ului sau de adauga noi optiuni in meniul de start, asa ca pot spune ca nivelul de customizare a ajuns la un nivel destul de inalt, desi se zvoneste ca Microsoft doreste sa mai adauge ceva optiuni pe viitor.

Sa auzim doar de bine!

Daca stai mai mult pe Facebook, atunci da un LIKE paginii blogului si vei afla imediat ce voi publica un articol!


Daca preferi sa afli vestile pe email, atunci adauga adresa ta de email mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.