(Last Updated On: 22 mai 2013)

Am intalnit de multe ori aces bug si de aceea m-am hotarat sa scriu despre el. Asta si pentru ca rezolvarea e una simpla si nu necesita vaste cunostinte despre computere.
Mai intai ar trebui sa stiti ca situatia este cauzata de un fisier „autorun.inf”. Am gasit pe internet mai multe metode de rezolvare a problemei, insa eu as vrea sa va prezint pe cea pe care eu o folosesc uzual si cu succes.
Descarcati de pe internet „Combofix” de aici, inchideti toate programele apoi rulati program tocmai descarcat. Va trebui sa aveti putintica rabdare, sa nu va speriati daca vi se stinge cateva secunde desktopul sau daca vi se cere un restart. Dupa ce va rula toate cele vreo 50 de stagii de verificare, ceti fi rugati sa ma asteptati cateva momente pentru a creea un log si cam gata. Sunteti curati ca lacrima. Ideal ar fi ca in cazul in care folositi un memory stick acesta sa se afle conectat la calculatorin timp ce rulati programul de mai sus.
Ca sa evitati problema de mai sus e bine sa aveti instalat un antivirus, activat si cu update la zi. Eu imi permit sa va recomand Avira AntiVir Personal, pe care il puteti descarca de aici.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.