(Last Updated On: 21 iunie 2013)

Asa cum v-am obisnuit, astazi vineri fiind voi recomanda cateva articole de pe blogurile pe care le urmaresc. Dar mai intai as vrea sa incep prin a marca faptul ca am demarat un alt proiect, a se citi blog, pe numele lui 365 Online, unde scriu despre subiectele zilei si ce imi trece mi-e prin cap, folosind o exprimare ceva mai libera, lucru care pe acest blog nu prea mi-l permit. Asadar, va astept pe 365 Online!

1. Primul articol pe care am sa il recomand va fi bineneteles unul de pe noul meu blog, e vorba de „Comentati, comentati, comentati”. Sper ca fiecare sa inteleaga ce trebuie din acel articol si de asemenea mi-ar place ca impreuna cu alti blogeri sa demaram o campanie de educare a celor ce ne viziteaza blogurile, pentru ce degeaba ne plangem ca online-ul in Romania e la pamant, dar noi nu facem nimic.

2. Al doilea articol este de pe Sporovaieli, un blog al carui fan am devenit intre timp si se numeste „Sa aruncam virgulele in cos”. Cititi-l si aduceti-va aminte. In cazul in care ati uitat.

3. Urmatorul la rand e Sebastian Bargau cu ale lui articole ancorate in realitate si care ne vorbeste despre „Cum imparti banii cu mesterii care presteaza munca fizica”. Serios si haios in acelasi timp, el descrie o situatie intalnita de noi toti, aproape zilnic.

4. Binenteles ca nu putea lipsi de azi din recomandarile mele Victor Ciutacu cu un articol, cum am zis eu, interesant si adanc „Mana lunga a coabitarii matura inamicii”. Acum, daca are sau nu dreptate sa ii spuneti lui acolo pe blog, dar e bine sa il cititi.

5. Ultimul dar nu cel din urma e un new-entry daca e sa vorbim de recomandari si e vorba de Chinezu, pe care chiar daca il urmaresc zilnic, uneori de mai multe ori :), mi-e greu sa il recomand publicului meu pentru ca desi scrie lucruri interesante, o face intr-un domeniu ceva mai elitist. Oricum „Fiti voi insiva, stimabililor, caci nimeni nu o sa faca asta in locul vostru” e un articol despre si cum incercam noi sa ne inselam pe noi insine. Cititi articolul si va recomand sa il cititi si pe Chinezu. poate o sa va placa.

Sa auzim doar de bine!

2 thoughts on “Vineri facem recomandari!”
  1. îţi mulţumesc din nou pentru recomandare, mă bucur că articolele mele le vezi folositoare. Am intrat pe 365 Online şi chiar îmi place aspectul, interfaţa acestui blog, chiar şi faptul că abordezi alt gen de subiecte. Până la urmă diversificarea e cheia succesului în acest spaţiu al blogurilor. Am citit şi articolul lui Chinezu, pe Victor Ciutacu nu-l mai plac, rămâne doar Sebastian Bârgău. Să vedem.
    Un sfârşit de săptămână frumos!

    1. Multumesc de aprecieri. 365 Online imi permite sa ma desfasor in voie si am de gand sa dezvolt ideea. Numai sa am timp. Un week-end placut si tie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.