Windows 10, ultimul sistem de operare al celor de la Microsoft vine cu o mulțime de  caracteristici care mai de care mai interesante. Asta și pentru că in cele din urmă Microsoft s-a gandit sa țina cont in mai mare masură de părerile utilizatorilor. Astfel că aproape tot ce ai urât la Windows 8, a fost fie indepărtat, fie reparat in cazul lui Windows 10.

Cu toate acestea Windows 10 a venit cu propriile lui probleme și vă pot spune cu mâna pe inimă ca nu sunt puține. Pentru a putea imbunătăți pe parcurs noul sistem de operare, Microsoft a făcut ceva mai dificil oprirea procesului de update a sistemului de operare, iar in cazul lui Windows 10 variante Home, chiar imposibil.

Dezactiveaza Windows Update cu ajutorului lui Win Updates Disabler

Se pare insă ca tocmai aceste (ultime) update-uri au cauzat cele mai mari probleme și deși Microsoft au lansat pe piață acest sistem de operare ca unul de sine stătător, până la urmă se dovedește a fi de fapt un sistem de operare aflat incă în lucru. Pentru a-și spăla cât de cât obrazul Microsoft a lansat de curând o aplicație cu ajutorul căreia veți putea opri procesul de updatare a Windows-ului 10, aplicație ce funcționeaza pe toate versiunile acestui sistem de operare.

Aplicația se numește Win Update Disabler și e bine de stiut că poate fi găsită atât ca executabil cât și ca aplicație portabilă. Win Update Disabler este destul de simplu și nu necesită mari cunoștinte în domeniu, aplicația având două taburi, unul de activare iar celalalt de dezactivarea serviciilor ce vă interesează.

Daca ați ales sa opriți update-ul de sistemului de operare, va trebui sa reporniți computerul si apoi sa mergeți la Setări, unde în dreptul opțiunii Windows Update veți găsi o eroare ce indică faptul ce Windows 10 nu iși mai poate face update de pe site-ul Microsoft. In cazul în care veți dori activarea opțiunii de update va trebui sa porniți din nou Win Update Disabler și să activați opțiunile din program, iar după restart acestea vor deveni active.

Simplu, rapid, eficient si fără bătăi prea mari de cap, așa cum ar fi trebuit să fie de la inceput Windows 10.

Să auzim doar de bine!

Descarca Win Updates Disabler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *