Windows 7: Cum scapam de notificarile tip balon, din bara de stare!
(Last Updated On: 15 iulie 2013)

Nu putini sunt cei care nu agreaza notificarile gen balon, in bara de stare, venite din partea sistemului de operare Windows, care te anunta ca nu stiu ce update e gata pentru a fi descarcat sau ca sistemul tau e supus unor riscuri de securitate desi tu ai instalat un antivirus pe calculator.

 Eu unul nu le suport si ma deranjeaza si banuiesc ca mai sunt si altii ca mine. Asa ca m-am gandit sa gasesc o solutie care sa ne scape de astfel de mesaje, in mare parte inutile. Solutia pe care am gasit este crearea unei chei de registru de aceea e bine ca primul pas pe care sa il faceti sa fie un backup pentru registri.

 Deschideti casuta de Search, cu ajutorul combinatiei de  „tasta Windows + R” si scrieti „regedit”.  Mergeti in meniul File unde alegeti optiunea Export si apoi alegeti locatia si numele backup-ului.

  Dupa ce ne-am asigurat ca avem o salvare a cheilor de registri va trebui sa urmam calea HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced, apoi mergeti in parte dreapta a ferestrei, dati clic dreapta si alegeti New – DWORD (32-bit) Value. In acest moment va apare o noua fereastra unde veti introduce EnableBalloonTips pentru Name si 0 (zero) petru valoare.

Dati un restart si din acest moment nu ar trebui sa mai vedeti avertizari din partea Windows-ului vostru.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.