Azi m-am hotarat sa va arat o smecherie sper eu utila, mai ales in cazul celor care au probleme cu calculatorul si vor la un moment dat sa faca un print-screen pe care sa il arat altcuiva. In mod normal atunci cand vrei sa faci un print-screen, trebuie sa apesi pe tasta PrtScn si apoi dechizi un programul Paint si alegi din meniul Edit optiunea Paste.

Asta era pana la Windows 8. Acum e mult mai simplu, pentru ca Microsoft s-a hotarat sa implementeze o cale mai usoara de a captura o imagine de pe desktop. Atunci cand doriti sa faceti un print-screen e de de ajuns sa apasati combinatia de taste formata din tasta Windows si tasta PrtScn.

Acum e de ajuns sa mergeti in folderul Pictures si acolo veti observa ca a aparut un folder Screennshots in interiorul caruia veti gasi imaginea dorita.

Screenshot (3)

Daca voi folositi un laptop e posibil ca tasta voastra PrtScn sa fie activa doar in combinatie cu tasta Fn si atunci pentru a face o captura de ecran trebuie sa apasati combinatia de taste formata din tasta Windows, tasta Fn si tasta PrtScn.

Sa auzim doar de bine!

3 thoughts on “WINDOWS 8: Cum sa faci un print-screen simplu si usor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *