WINDOWS 8: Cum sa faci un print-screen simplu si usor!

(Actualizare: 29 iunie 2013)

Azi m-am hotarat sa va arat o smecherie sper eu utila, mai ales in cazul celor care au probleme cu calculatorul si vor la un moment dat sa faca un print-screen pe care sa il arat altcuiva. In mod normal atunci cand vrei sa faci un print-screen, trebuie sa apesi pe tasta PrtScn si apoi dechizi un programul Paint si alegi din meniul Edit optiunea Paste.

Asta era pana la Windows 8. Acum e mult mai simplu, pentru ca Microsoft s-a hotarat sa implementeze o cale mai usoara de a captura o imagine de pe desktop. Atunci cand doriti sa faceti un print-screen e de de ajuns sa apasati combinatia de taste formata din tasta Windows si tasta PrtScn.

index

Acum e de ajuns sa mergeti in folderul Pictures si acolo veti observa ca a aparut un folder Screennshots in interiorul caruia veti gasi imaginea dorita.

Screenshot (3)

Daca voi folositi un laptop e posibil ca tasta voastra PrtScn sa fie activa doar in combinatie cu tasta Fn si atunci pentru a face o captura de ecran trebuie sa apasati combinatia de taste formata din tasta Windows, tasta Fn si tasta PrtScn.

Sa auzim doar de bine!

Daca stai mai mult pe Facebook, atunci da un LIKE paginii blogului si vei afla imediat ce voi publica un articol!


Daca preferi sa afli vestile pe email, atunci adauga adresa ta de email mai jos!

Comments

 1. By ioana haitchi

  Răspunde

 2. By MihI Cimpoca

  Răspunde

  • By Ionel Zlate

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.