iPhone 5 va fi lansat in toamna!
(Last Updated On: 23 mai 2011)

Nici nu au apucat bine sa se obisnuiasca utilizatorii cu iPhone 4, ca cei de la Apple au de gand sa lanseze o noua versiune a celebrului gadget, iPhone 5. Acest lucru se va intampla anul acesta in septembrie, mai repede decat ne asteptam, dar mai tarziu decat se credea initial (anul acesta in iunie) si este deja un subiect ce starneste multe discutii si controverse. Trebuie precizat insa ca vina intarzierii se pare ca nu le apartine americanilor, ci cutremurului ce i-a lovit pe japonezi, cu care Apple colaboreaza.

Unii spun ca iPhone 5 nu este decat un iPhone 4S si spun asta pentru ca se bazeaza pe capacitatea celor de la Apple care au reusit sa vanda gadgeturi carora le-au adus ceva imbunatatiri dar pe care le-au prezentat ca fiind revolutionare, vezi iPhone 3GS. Binenteles ca exista si voci care prezic ca noul iPhone ne va da pe spate si au si cateva argumente:

  • se spune ca ecranul lui iPhone 5 va fi mai mare, pentru ca cei de la Apple s-au gandit sa subtieze marginile.
  • camera cu care va fi dotat telefonul va fi furnizata de cei de la Sony si va fi de 8 megapixeli.
  • iPhone 5 se pare ca va fi dotat cu o memorie RAM de 2 GB alaturi de un procesor dual core din seria A5.
  • si nu in ultimul rand va veni cu o baterie care va prelungi autonomia telefonului.

Acum, ca va avea sau nu display-ul mai mare sau ca va filma HD sau nu pe mine unul nu ma prea misca, insa daca reusesc baietii lui Steve Jobs sa-i puna si o baterie care sa te tina macar 48 de ore si sa il si folosesti in timpul asta, atunci chiar au de ce sa se umfle in pene. In rest sa speram ca vom vedea cat de curand noul iPhone 5 si la noi in Romania.

Sa auzim doar de bine!

3 thoughts on “iPhone 5 va fi lansat in toamna!”
    1. imi cer scuze, am scris in fuga si nu am avut timp sa il si corectez. acum am facut si corecturile de rigoare. multumesc pentru ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.